Mint Records home

Køb og bytte


Vi køber LP'er, Singler, CD'er, DVD'er, Blu-Ray, kassettebånd, tegneserier, pladespillere, spil til Xbox, Playstation, Wii, Nintendo m.fl. Og måske også andre relevante ting :-)

Ring eller skriv til os, hvis du vil vide mere:
email: info@mintrecords.dk
Tlf: 33 262 262

LP’er / plader
Vi er interesseret i alle genrer på vinyl, og giver gode priser for gode ting. Vi køber store samlinger, men også gerne en enkelt plade af gangen.

Singler / 7”
Vi er interesseret i alle genrer på 7”, og giver gode priser for gode ting. Vi køber både store samlinger, men også gerne en enkelt single af gangen.

CD’er
Vi er interesseret i alle genrer på CD, og giver gode priser for gode ting. Vi køber både store samlinger, men også gerne en enkelt CD af gangen.
Vi vil også gerne købe udvidede formater som SACD og HDCD.

Film
Vi køber som udgangspunkt alle slags film. Vi handler mest med DVD og BluRay, men andre medier så som Laserdisk mm finder også vej til butikken. VHS siger vi som regel nej tak til.
Vi får tilbudt rigtig mange samlinger, og må desværre takke nej til titler vi har mange af i forvejen. Vi køber ikke pornofilm.

Kassettebånd
Yes! Kassettebånd er en ting igen. Så kom endelig forbi med samlingen.

Spil
Alle formater er interessante, men nogle mere end andre. Der er f.eks. langt i mellem PC spil vi kan give noget for. Vi køber også gerne gamle Bib Bib spil, GameBoy, Nintendo Swith og hvad der ellers findes af spændende formater.

MiniDisc mm
Her er vi ude i et virkeligt smalt samlermarked, men det kan vi godt lide :-)
Så hvis du har nogle originalt indspillede MiniDisc du vil sælge, køber vi dem gerne.
Ligger du inde med original indspilninger på eksotiske formater er vi også interesserede. Det kunne være HitClips, DataPlay, 8ban, SD kort, Spolebånd, DAT bånd, Rocket Rockers etc.

Tegneserier
Tegneserier er noget af det der variere mest i pris. Almindelige Anders And blade, Basserne etc kan vi ikke sælge, og så køber vi dem heller ikke. Men de rigtige titler af Anders And eller de første numre af Basserne kan være rigtig værdifulde. Lige som nogle Superhelte blade kan være meget kostebare mens andre knap nok kan foræres væk.
Vi køber både blade, magasiner, albums og grafiske noveller, samt hvad der ellers måtte findes af sjove formater.
Når det kommer til tegneserier, er standen ekstra ordinært vigtig. Ring eller skriv endelig, hvis du har en samling, som du overvejer at sælge.

Pladespillere mm
Ingen plader uden pladespillere, så dem fører vi også. Kom gerne forbi, hvis du har en til overs.
Hvis du har en CD-afspiller for meget, er du også velkommen til at tage den med.
Vi har ikke noget værksted, så de skal være i god funktionel stand.
Hvis du har en lille plastikmodel fra dit konfirmationsanlæg, bliver det nok ikke det store du får.

Bøger
Som udgangspunkt køber vi ikke bøger. Ind i mellem lader vi os dog friste af særligt interessante bøger om musik, film, tegneserier eller plakater.
Ring eller skriv, hvis du har noget du mener kunne være relevant.

Diverse
Vi er nysgerrigt anlagte i butikken og lader os nemt friste af spændende ting. Så selv om det ikke er noget vi normalt fører, kan vi sagtens være interesseret i lidt af hvert. Har du f.eks. den originale tegning til et gammelt pladecover, eller den lille lap papir med den håndskrevede original tekst til et gammelt hit, eller original tegningerne til en scene i en tegnefilm, en original tegning til en side i en tegneserie, særlige plakater, den originale pressemeddelelse fra "Midt om natten", eller noget helt helt andet du tror kunne være interessant for os, så skriv eller ring til os, og spørg efter Andreas.

Generelt
Standen betyder meget for, hvad vi kan give for de ting vi bliver tilbudt. Og så er der nogle titler, som vi har meget svært ved at sælge igen. Derfor bliver vi desværre også nød til at takke helt eller delvist nej til samlinger ind i mellem.
Der er meget stor forskel på, hvad vi giver for tingene, afhængigt af stand og titler. Vi har både givet 25 øre og flere tusinde for en plade, og nogle ting bliver vi nød til helt at takke nej til.
Vi køber ting kontant, men hvis du i stedet vælger at bytte, får du 20% ekstra at købe for

Ring eller skriv endelig til os, hvis du har spørgsmål.

email: info@mintrecords.dk
Tlf: 33 262 262

Åbningstider

Man-fre: 10 - 18
Lør: 10 - 17
Søn: 12 - 18

Adresse
Gammel Kongevej 140A
1850 Frederiksberg C - København
Find vej »
Kontakt os
Tlf. 33 262 262
email: info@mintrecords.dk
Mint Records © 2007-2024